Hjälp att hitta 50-årspresent

Bjud på älgsafari för djur- och viltälskaren

Att åka på safari och se vilda djur måste inte alltid kräva en resa till exotiska platser som kostar en förmögenhet. Låt den nyblivna 50-åringen få vandra längs djurens egna stigar i Västmanlands skogar och på nära håll möta vilda djur.

Bjud på en mycket underhållande och lärorik upplevelse med middag vid lägerelden och en chans att se skogens konung i sin naturliga miljö. Det är den perfekta presenten för någon som trivs i naturen och fascineras av det svenska djurlivet. Vandringen sker i grupp och är ledd av erfarna guider.

älg
Foto från LiveIt.se

Efter en värmande måltid vid den sprakande lägerelden i väntan på mörkrets inbrott får deltagarna tillsammans utforska älgmarkerna. Under turen händer det ofta att man förutom älg även stöter på rådjur, skogsharar, rävar och bävrar. Till och med ovanligare djur som lodjur och varg har visat sig vid tidigare tillfällen.

Guiderna lär under kvällen ut signaler och lockrop som kan användas för att på olika sätt kommunicera med älgarna. De delar entusiastiskt med sig av intressanta fakta om älgen och områdets djurliv. Upplevelsen äger rum i Skinnskatteberg. Den pågår från eftermiddag till sen kväll och är tillgänglig under perioden maj-september.

Pris: 1250 kr/person
Upplevelsen älgsafari går att beställa från LiveIt.se.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts