Hjälp att hitta 50-årspresent

luftballong

Att fylla 50 är en stor milstolpe, något många förknippar med att inleda ett nytt kapitel i livet och att hitta nya prioriteringar. Ofta vill man växla ned något i karriären, eftersom barnen kanske flugit ut och man känner att pensionen och ålderdomen snart står för dörren. I samband med detta frigörs mer tid, som istället kan ägnas åt att göra saker som är viktiga på riktigt.

Upplevelser, till exempel. En 50-åring vet av erfarenhet att det är sakerna vi är med om i livet som betyder något  och som skapar minnen, inte materiella ting och ägodelar. Det är ju inte alla kläder och prylar vi ägt utan alla skratt, äventyr och goda stunder vi kommer att blicka tillbaka till på ålderns höst. Vad passar därför bättre än att ge bort en mäktig upplevelse, något helt unikt i sitt slag, som garanterat kommer att göra passagen över 50-årsstrecket till något alldeles extra? 

Detta presentkort från Happy-Day.se berättigar mottagaren till en färd i luftballong, vilket innebär en total frihetsupplevelse där man flyger i tystnad högt ovanför alla andra. Färden börjar med en genomgång tillsammans med ballongens erfarne pilot, där en grundlig säkerhetsinformation givetvis ingår. Därefter sker själva uppstigningen, en otroligt mäktig upplevelse i sig. Flygningarna sker generellt på morgonen eller på eftermiddagen, vilket gör att besättningen ofta får tillfälle att njuta av antingen en vacker soluppgång eller en härlig solnedgång under sin tur.

Under ca 1 timmes tid befinner man sig så uppe i luften, blickandes ned på naturen och omgivningarna, och väl nere på marken igen avslutas det hela med ett traditionellt champagnedop. I samband med att champagnen serveras delas även ett personligt och signerat diplom ut till de nyinvigda ballongflygarna, vilket gör det hela till en extra festlig avslutning på en minnesvärd stund. Många vittnar om en känsla av eufori och lycka efter sin första flygning – visst vill du unna den nyblivne jubilaren detta? 

Flygningarna går att genomföra på många olika håll i landet, så välj den som passar just din 50-åring bäst. Oavsett var flygturen sker är detta en unik present, som garanterat ger mottagaren ett vackert minne för resten av livet. 

https://www.happy-day.se/flyg-luftballong

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts