Hjälp att hitta 50-årspresent

Ta gåvan i form av en upplevelse till en helt ny nivå. Hyr en vinrad och gör födelsedagsbarnet delägare av en gård i något av Frankrikes mest kända vindistrikt. En exklusiv present till 50-åringen som älskar resor och vin.

Som delägare har man möjlighet att hur ofta man vill besöka sin vingård tillsammans med vänner och familj. Där får man ett exklusivt möte med bonden som avrundas med en genomgripande vinprovning. Man får chansen att njuta av den franska miljön och samtidigt fördjupa sina kunskaper i mat och viner. Dina Vingårdar arrangerar vinresor till gårdarna med buss, men det går även bra att boka en individuell resa.

vinrad hyra

Vinrader finns att hyra hos ett 20-tal gårdar i Champagne, Loire, Bordeaux, Alsace, Bourgogne med Beaujolais samt Rhône. Ett flertal av gårdarna har framställt egna specialviner som endast är tillgängliga för delägarna.
Att hyra en vinrad under ett år kostar mellan 1280 och 1680 kr. Prisernas variation baseras på vare sig man väljer en gård som tillverkat ett specialvin eller inte.

För tre år kostar hyran 3280 kr. Det går att byta till en ny gård varje år. Detta gäller även för att hyra i fem år. Priset ligger då på 4480 kr.

Hyr en vinrad hos Vingardar.com.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts