Hjälp att hitta 50-årspresent

humidor cigarrummet
Foto från Cigarrummet.com

Någon som fyller 50 år har i de flesta fall redan allt han eller hon behöver. Därför kan en 50-årsdag vara ett perfekt tillfälle att skämma bort personen lite extra. Köp något man vanligtvis inte lägger pengar på själv, något som kan göra vardagen lite lyxigare.

För cigarrentusiasten kan en tjusig humidor vara en uppskattad present. Humidoren inger en känsla av klass samtidigt som den ser till att cigarrerna hålls i gott skick.

I butiken Cigarrummet kan man hitta ett elegant set som är en passande gåva till såväl en erfaren cigarrälskare som till nybörjaren. Setet innehåller ett paket med karaktäristiska cigarrer från olika länder, en giljotin samt en liten sofistikerad humidor som rymmer runt 20-25 cigarrer.

Cigarrpaketet består av fem utsökta cigarrer: Santa Damiana Petit Corona från Dominikanska republiken, Alonso Menendez No. 20 från Brasilien, Cumpay Corona från Nicaragua, Flor de Selva Fino från Honduras samt Montecristo No. 4 från Kuba. En perfekt blandning för den som vill komma i kontakt med olika smaker och styrkor, eller för någon som helt enkelt älskar att njuta av en riktigt god cigarr.

Pris: 1025 kr
Gör ett besök i butiken på Stureplan 2 i Stockholm eller beställ humidorpaketet från Cigarrummet.com.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts