Hjälp att hitta 50-årspresent

mordgåta
Foto från Upplevelse.com

Ge bort en oförglömlig kväll med mord och tragik i kombination med god mat och trevligt sällskap. Att delta i en spännande mordgåta till en välsmakande tvårätters middag är den perfekt upplevelsen för 50-åringen som älskar dramatik och mysterier.

Varje deltagare tilldelas i början av evenemanget en egen karaktär med uppdrag och ledtrådar. Under kvällens gång får man sedan lägga fram sin egen teori om vad som har skett. Självklart finns en handledare hela tiden till hands vid bordet.

Upplevelsen består av ett av två mordfall: Balltorps teater eller Cederhalls ridklubb. Vilken av de två morden som kommer att äga rum under kvällen beror på hur många som deltar.

Balltorps teater är anpassad för 7-19 personer och tar ungefär 2-4 timmar. Händelsen utspelar sig då på en teater där huvudrollsinnehavaren plötsligt har fallit död till golvet, och Scotland Yard börjar misstänka att ett mord har begåtts.

I fallet Cederhalls ridklubb har en tragisk olycka skett där klubbens ordförande har ramlat av sin häst och dött. Polisens utredning visar tecken på att tragedin kanske trots allt inte var en olyckshändelse. Kvällen fylls med misstankar, svek, droger och hasardspel. Tiden kan vid behov förkortas, men gåtan tar vanligtvis omkring 3-4 timmar.  ”Cederhalls ridklubb” har en 18-årsgräns och har plats för 14-200 deltagare.

Pris: 699 kr/person
Köp upplevelsen hos Upplevelse.com.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts