Hjälp att hitta 50-årspresent

Vid 50 års ålder har man hunnit samla på sig ett halvt sekel av både bra och dåliga minnen. Detta är något som är värt att fira ordentligt. Många vill därför uppvakta den som fyller 50 med en speciell födelsedagspresent som är lite utöver det vanliga.

digital fotoram
Foto från Teknikmagasinet.se

Att ge bort en digital fotoram som har laddats med bilder från födelsedagsbarnets liv är ett bra och ofta väldigt uppskattat sätt att låta den nyblivna 50-åringen få återuppleva några av sina bästa minnen. Ta gärna kontakt med släkt och vänner till födelsedagsbarnet och samla in foton som speglar olika delar av hans eller hennes liv. Presenten känns mer personlig än om man bara skulle köpa något, och det är många gånger lite roligare att ge bort något som man har lagt ner lite arbete på.

Teknikmagasinet säljer en digital fotoram med en 8″ TFT-skärm som passar väldigt bra som 50-årspresent. Den har ett flertal smarta funktioner, bland annat kan man välja mellan att visa endast ett foto hela tiden eller ett slumpmässigt bildspel med alla bilder. Fotoramen har en medföljande fjärrkontroll som gör det enkelt att bläddra mellan bilderna.

Pris: 549 kr
Beställ hem produkten från Teknikmagasinet.se eller köp den direkt i någon av Teknikmagasinets butiker.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts