Hjälp att hitta 50-årspresent

Upplevelser

Fira 50-åringen genom att bjuda på en romantisk spaupplevelse. Hyr en privat relaxavdelning för två personer där födelsedagsbarnet tillsammans med sin partner kan njuta av en mysig stund på tu man hand.

På relaxavdelningen finns ett spa-kit att låna. Det innehåller en bekväm badrock, handduk och badtofflor. Allt som krävs för en avslappnande stund vid relaxens härliga jacuzzi. Det enda man själv behöver ta med är badkläder. I spa-kitet hittar man dessutom en skrubbvante som man får behålla och ta med sig hem. En uppfriskande juice och ett fruktfat som är fyllt med färsk frukt ingår. Vill man hellre avnjuta ett gott vin kan man själv ta med sig en flaska.

Upplevelsen finns tillgänglig i Västerås och Stockholm. I Stockholm ingår även spa-produkter som ansiktsrengöring, dagkräm, duschcreme, schampo, balsam samt bodylotion.

Relaxavdelningen kan hyras alla dagar i veckan i Västerås och måndag till torsdag i Stockholm. Vistelsen varar i ungefär en timme. Mottagaren väljer själv vilket datum upplevelsen ska äga rum genom att göra en bokning via hemsidan. Skulle upplevelsen av någon anledning inte passa går det självklart att byta till en annan, så länge giltighetstiden på tre år inte har gått ut.

Pris: 700 kr
Upplevelsen finns att beställa hos Upplevelse.com.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts