Hjälp att hitta 50-årspresent

Låt jubilaren (och en till) få smaka på riktigt fin whisky

whisky dricka
Foto från LiveIt.se

Upplevelser av olika slag är en allt mer populär present att ge bort till någon som fyller 50 år. Det är en gåva som i de flesta fall resulterar i nya erfarenheter och trevliga minnen.

En whiskyprovning för två där man tillsammans med någon man tycker om får testa och lära sig mer om den lagrade drycken är ofta en uppskattad present till den whiskyintresserade. Under ledning av en erfaren provningsledare får man studera whiskyns nyanserade doft, smak och utseende. På så vis lär man sig nya sätt att avnjuta drycken på och kan uppskatta den ännu mer.

Under provningen får deltagarna dessutom lära sig om whiskyns historia, olika begrepp som kan vara bra att kunna samt om de olika metoder man använder vid tillverkningen av drycken. Det är en upplevelse som är lika uppskattad av såväl nybörjaren som av den erfarne whiskydrickaren.

Whiskyprovning för två finns tillgänglig i Göteborg, Uppsala, Örebro, Malmö, Karlstad, Linköping, Västerås, Stockholm samt Jönköping. Provningen tar omkring 1,5-2 timmar och äger rum under perioden augusti-maj på vissa utvalda datum. Mottagaren väljer själv ort och datum via hemsidan. Där går det dessutom att vid behov byta till en annan upplevelse.

Pris: 990 kr
Köp upplevelsen på LiveIt.se.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts